Κατεβάστε τους δύο καταλόγους των προϊόντων που διαθέτουμε και ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα που δεν έχουν ενδεχομένως ακόμα προστεθεί σε αυτούς. Τηλεφωνήστε μας στο 210 766 3 066, στείλτε μας φαξ στο 210 766 3 176 ή e-mail στο john.aronis@gmail.com για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Πέμπτη
Νοε272008

Επαγγελματικό Κοπτικό πασπαρτού Fletcher 2200

To καταπληκτικό αυτό μηχάνημα συγκαταλέγεται στη γκάμα των υλικών και μηχανημάτων που προσφέρουμε στους κορνιζοποιούς. Αποτελεσματικό, θα σας ενθουσιάσει με την ακρίβεια της κοπής του -κόβει κάθετα, λοξά και σε σχήμα V (V-groove). Το μοντέλο 2200 επιτρέπει την κοπή αυξημένου περιθωρίου έως τα 20,3 εκατοστά, ταχύτερες επαναλαμβανόμενες κοπές και υποστηρίζει μέγιστο βάθος κοπής έως και 13 χιλιοστά. Συνοδεύεται από DVD με οδηγίες χρήσης και καλής συντήρησης.

Fletcher 2200 Mat System 1,5 μ .

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Ύψος: 97 χιλιοστά
 • Πλάτος: 525 χιλιοστά
 • Μέγιστο μήκος κοπής: 1524 χιλιοστά (1,52μ)
 • Μέγιστο βάθος κοπής: 13 χιλιοστά
 • Βάρος: 26 κιλά
 • Μήκος: 1804 χιλιοστά
 • Εμβαδό: 0,95 τετραγωνικά μέτρα
Πέμπτη
Νοε272008

Πιστόλι για εύκαμπτα καρφιά Fletcher

Το ζητήσαμε και το φέραμε: το πιστόλι της Fletcher για τα εύκαμπτα καρφιά που σας επιτρέπουν να αλλάξετε πλάτη, πασπαρτού ή ακόμα και το θέμα χωρίς να αλλάξετε τα καρφιά που ασφαλίζουν την πλάτη! Το πράσινο πιστόλι Fleximaster είναι πλέον διαθέσιμο, όπως και τα αυθεντικά εύκαμπτα καρφιά της Fletcher, 08-955.

Τετάρτη
Νοε192008

Καρφωτικό χειρός για συνδετήρες

Χειροκίνητο καρφωτικό για συνδετήρες που χρησιμοποιείται στο τελάρωμα καμβάδων, χαμηλού κόστους. Στην αποθήκη μας θα βρείτε και τους αντίστοιχους συνδετήρες σε διάφορα μεγέθη.

Παρασκευή
Οκτ172008

Αόρατος φύλακας

Το γυαλί χρησιμοποιείται στην κορνιζοποιία για να προστατέψει το θέμα από τη σκόνη, από τυχόν χτυπήματα και από το φως. Ωστόσο, το κοινό γυαλί δεν επιτρέπει στο φως να περάσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να ζωντανέψει τα χρώματα. Ο θεατής στην προσπάθεια του να παρατηρήσει το έργο βλέπει το είδωλό του και ενοχλητικές αντανακλάσεις. Αν το έργο εκτεθεί στο φως σταδιακά θα ξεθωριάσει, αφού η υπεριώδης ακτινοβολία θα αλλοιώσει τα χρώματα  και το έργο θα "γεράσει" και θα χάσει την αξία του, ενδεχομένως μάλιστα να καταστραφεί εντελώς.

Επιλέξτε Clear Colour Plus UV

Η λύση είναι το γυαλί κορνιζοποιίας Clear Colour Plus UV από την αναγνωρισμένη γερμανική εταιρεία Flabeg που διαθέτουμε στην ελληνική αγορά. Η αποδοχή του ήταν άμεση, αφού η διαφορά του από το κοινό γυαλί είναι εντυπωσιακά ορατή αν και η προστασία αόρατη!

Τοποθετήσαμε το γυαλί Clear Colour Plus UV στο ίδιο πλαίσιο με ένα κοινό γυαλί πλάι πλάι. Επιλέξαμε ένα θέμα και καλέσαμε έναν παρατηρητή να συγκρίνει το αποτέλεσμα. Όλοι συμφώνησαν ότι στο τμήμα που το θέμα ήταν φωτεινό και δεν έβλεπαν την αντανάκλασή τους να καθρεφτίζεται... δεν υπήρχε γυαλί! Τα χρώματα ήταν εξαιρετικά ζωντανά σε σχέση με το θαμπό τμήμα από το κοινό γυαλί. Κι όμως, προς έκπληξή τους είδαν ότι υπήρχε γυαλί που προσέφερε όχι μόνο προστασία από τη σκόνη αλλά και από την επικίνδυνη υπεριώδη ακτινοβολία. Το έργο θα παρέμενε προστατευμένο για χρόνια, φωτεινό και ζωντανό.

Οι ιδιότητες του γυαλιού Clear Colour Plus UV

Απόλυτη καθαρότητα, Υψηλή διαπερατότητα του φωτός: Το γυαλί Clear Colour Plus UV είναι εξαιρετικά καθαρό γυαλί (έχει βάση από το λεγόμενο water white glass). Έτσι εξηγείται η  εξαιρετικά υψηλή διαπερατότητα του φωτός που στο Clear Colour Plus UV ξεπερνά το 98%.

Πλήρης απουσία αντανακλάσεων: Το γυαλί Clear Colour Plus UV έχει ειδική επίστρωση και στις δύο πλευρές του (για να μην μπερδεύει τον κορνιζοποιό αλλά και για να προστατεύει διπλά το θέμα) που τοποθετείται με την πλέον απαιτητική αλλά και αποτελεσματική τεχνική βομβαρδισμού. Η ειδική αυτή επίστρωση κάνει το γυαλί μη αντι-ανακλαστικό, εξαφανίζει δηλαδή τα είδωλα και έτσι το γυαλί παύει να λειτουργεί ως καθρέπτης. Το έργο δεν χάνεται πίσω από ό,τι αντικατοπτρίζεται από τον περιβάλλοντα χώρο.

Υψηλή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία: Επίσης, η επίστρωση αυτή εξασφαλίζει πιστοποιημένη προστασία από την επικίνδυνη υπεριώδη ακτινοβολία στο εξαιρετικά υψηλό ποσοστό 92%. Έτσι το έργο μπορεί να εκτεθεί σε χώρους φυσικά φωτισμένους χωρίς να χάσουν τα χρώματα τη ζωντάνια τους. Το έργο δεν γερνάει, δεν παλιώνει χάρη στο γυαλί Clear Colour Plus UV.

Προστασία για μια ακριβή γκραβούρα, για μια ανεκτίμητη παιδική ζωγραφιά

Η προστασία που προσφέρει το γυαλί Clear Colour Plus αποδεικνύεται ανεκτίμητη για τους ανθρώπους που το επιλέγουν. Ό,τι επιλέγουμε να εκθέσουμε κορνιζάροντάς το έχει ιδιαίτερη αξία για μας. Ταυτόχρονα όμως δεν θέλουμε να το καταστρέψουμε αλλά να του προσφέρουμε την μέγιστη προστασία.Το γυαλί Clear Colour Plus είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή.

Ζητήστε το στο κορνιζάδικο της γειτονιάς σας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παραπέμψουμε στο εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα.

Ολοκληρωμένη προστασία

Για μια ολοκληρωμένη λύση φροντίστε να επιλέξετε αντιόξινο πασπαρτού MSK Natur της Nielsen Bainbridge, αντιόξινη αφρώδη πλάτη Artcare Archival Foamboard, αντιόξινο αυτοκόλλητο mountboard EasyMount και αντιόξινη ταινία Filmoplast. Για αυτά και άλλα ποιοτικά υλικά επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 766 3 066.

Πέμπτη
Οκτ162008

Καρφωτικοί συνδετήρες

Στα υλικά μας προστέθηκαν καρφωτικοί συνδετήρες για καρφωτικά αέρος, ηλεκτρικά και χειρός με ύψος 8, 10, 12 ή 14 χιλιοστά που χρησιμοποιούνται κατά το τελάρωμα καμβά (και όχι μόνο).

Παρασκευή
Απρ112008

Προμηθευτείτε τώρα Σκαφάκια για Νεροταινίες!

67929-1484456-thumbnail.jpgΜε το νέο σκαφάκι νερού για τις χάρτινες ταινίες γκομέ (νεροταινίες) το κλείσιμο γίνεται σημαντικά πιο γρήγορα και εύκολα. Μάλιστα, μπορείτε να βάλετε μαζί ταινίες πάχους έως και 9 εκατοστά (για παράδειγμα δύο νεροταινίες πέντε και τεσσάρων εκατοστών). Η ταινία περνάει κάτω από το πρώτο ρόλερ, έπειτα επάνω και οδηγείται στο ρολάκι που το βρέχει με νερό από το δοχείο του. Το σκαφάκι δέχεται νεροταινίες που έχουν επάνω ή κάτω την κόλλα τους.

Εάν χρειάζεστε επαγγελματικό μηχάνημα για την ακριβή μέτρηση και κοπή67929-1490797-thumbnail.jpg της νεροταινίας, ζητήστε μας τις ειδικές μηχανές Marsh. Με αυτή τη μηχανή, μπορείτε να μετρήσετε την ταινία πριν την κόψετε, βελτιστοποιώντας την χρήση της (κόβετε όση ακριβώς χρειάζεστε) και προσθέτετε νερό πολύ λιγότερες φορές, αφού διαθέτει δοχείο 1,4 λίτρων.

 

Τρίτη
Μαρ042008

Αγγελίες για Προσφορά/Ζήτηση εργασίας, Εκδηλώσεις, Εξοπλισμό

Επισκεφτείτε τη νέα σελίδα με τις Αγγελίες και τις Εκδηλώσεις των συνεργατών μας! Στείλτε μας τις δικές σας αγγελίες στο φαξ 210 7663176 ή (κατά προτίμηση) με e-mail !

Πέμπτη
Φεβ282008

Χοντρά πασπαρτού!

Δεχόμαστε τώρα παραγγελίες για λευκά/μπεζ/εκρού ή μαύρα αντιόξινα πασπαρτού με πάχος 2,4 χιλιοστά, 3,4 χιλιοστά ακόμα και 4,1 χιλιοστά! Το αποτέλεσμα της χρήσης πασπαρτού με μεγαλύτερο από το παραδοσιακό πάχος μόλις 1,4 χιλιοστών θα προσδώσει στο έργο σας εντυπωσιακό χαρακτήρα!

Ζητήστε τα άμεσα! 

Πέμπτη
Φεβ282008

Αυτοκόλλητες πλάτες foam!

Μια ακόμα βέλτιστη επιλογή για την επικόλληση θέματος και πλάτης μαζί! Ζητήστε τα νέα αυτοκόλλητα foamboard (αφρού) που φέραμε σε διαστάσεις 101,6cm x 152,4cm και πάχος 3 χιλιοστά σε εξαιρετική τιμή!

Οι πλάτες αυτές αξιοποιούνται σε διάφορες χρήσεις -όπως ως μακετόχαρτα. 

 

Παρασκευή
Φεβ082008

Επτά σωστές επιλογές για την προστασία του έργου σας

CompleteSolution.jpg 

Εάν επιζητάτε μια ολοκληρωμένη ποιοτική λύση για την προστασία του έργου σας κάντε επτά σωστές επιλογές:

1. Προστασία του πολύτιμου θέματος: Ζητήστε πασπαρτού με λευκή ψίχα (White Core), αντιόξινα πασπαρτού MSK Natur, Artcare ή Alpharag για τη μέγιστη δυνατή προστασία του έργου σας.

2. Επικόλληση του θέματος στο λευκό αντιόξινο χαρτόνι (mountboard): Ζητήστε EasyMount  81x122cm/1,5mm

3. Αντιόξινες κόλλες:  Filmoplast P (Διαφανής αντιόξινη ταινία, βάρους 20gr/m2, με πλάτος 2cm και μήκος 50m) ή

Filmoplast P90 (Λευκή αντιόξινη ταινία, βάρους 40gr/m2, με πλάτος 2cm και μήκος 50m). 

Οι αυτοκόλλητες ταινίες για συντήρηση έργων τέχνης της Neschen κατασκευάζονται από χαρτί και κόλλα με ουδέτερο pH, που αμφότερα έχουν υποστεί διεργασία με ανθρακικό ασβέστιο. To χαρτί αυτό είναι ελεύθερο λιγνίνης ( wood-free) γεγονός που εξασφαλίζει ότι οι ταινίες δεν θα κιτρινίσουν με το χρόνο. Η κόλλα τους δεν ξεραίνεται και δεν διαχέεται. Εάν κριθεί απαραίτητο, η ταινία αυτή μπορεί να αφαιρεθεί με νερό.

4. Πλάτη από αντιόξινο φόαμ μουσειακής ποιότητας: Ζητήστε το Archival Foamboard 81x101cm/3mm, 101x152cm/3, 5mm


5. Καθαρίστε το γυαλί και την κορνίζα: Ζητήστε Πετσέτα 3Μ

Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του γυαλιού και της κορνίζας χωρίς χημικά ή σπρέι. Αφαιρεί τις ίνες, τους λεκέδες και τις δακτυλιές, χωρίς να χαράζει το υλικό. Πλένεται στο πλυντήριο.

6. Για την ανάρτηση της κορνίζας: Ζητήστε SuperSoftstrand ή Zerlon

Χρησιμοποιείστε πλαστικοποιημένο στριφτό σύρμα (ασημί ή στο χρώμα του χαλκού) που ενδείκνυται για κορνίζες με βάρος από 7 κιλά  έως και 27 κιλά!

7. Γυαλί χωρίς ενοχλητικά είδωλα και με προστασία από τις καταστρεπτικές για το έργο υπεριώδεις ακτίνες: Ζητήστε γυαλί ClearColour Plus UV με πιστοποιημένη προστασία 90%.

Παρασκευή
Φεβ082008

Πιστοποίηση για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των πασπαρτού

Κατεβάστε την πιστοποίηση για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των αντιόξινων πασπαρτού Artcare και Alpharag (Archival Quality Certification). Τα πασπαρτού στις σειρές Alphamat Artcare (μεγάλη ποικιλία χρωμάτων) και Alpharag (αποχρώσεις του λευκού 100% βαμβάκι, 2-ply, 4-ply, 8-ply) είναι κατάλληλα για την προστασία έργων τέχνης, για γκραβούρες, πολύτιμα έγγραφα, φωτογραφίες (fine art prints) κ.λπ.
 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στο http://www.artcare.info 

Πέμπτη
Νοε012007

Νέα χρώματα πασπαρτού

Προσθέσαμε τέσσερα νέα υπέροχα φωτεινά χρώματα στη σειρά πασπαρτού με φυσική ψίχα Canterbury της κορυφαίας Bainbridge (κόκκινα, κεραμιδί, γαλάζιο, χρυσό). Ζητήστε τα!

Πέμπτη
Νοε012007

Επαγγελματικό κοπτικό πασπαρτού Fletcher 2200

2200.jpgΕπαγγελματικό κοπτικό πασπαρτού ευθείας κοπής, λοξής κοπής και σχήματος V .

Αυξημένο μέγιστο πλάτος περιθωρίου στα 203 χιλιοστά για ταχύτερες επαναλαμβανόμενες κοπές και μέγιστο βάθος κοπής έως και 13 χιλιοστά. Περιλαμβάνεται βίντεο οδηγιών.

Fletcher 2200 Mat System 1,5 μ .

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Ύψος: 97 χιλιοστά
 • Πλάτος: 525 χιλιοστά
 • Μέγιστο μήκος κοπής: 1524 χιλιοστά (1,524μ)
 • Μέγιστο βάθος κοπής: 13 χιλιοστά
 • Βάρος: 26 κιλά
 • Μήκος: 1804 χιλιοστά
 • Εμβαδό: 0,95 τετραγωνικά μέτρα

Κατεβάστε το σχετικό φυλλάδιο (αρχείο PDF) κάνοντας κλικ εδώ.

Κατεβάστε τις οδηγίες χρήσης (στα αγγλικά).

Πέμπτη
Οκτ252007

Πλεξιγκλάς

Μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας για πλεξιγκλάς (διαφανές ή ματ με πάχος 2 χιλιοστά) στις διαστάσεις που θα επιλέξετε.

Παρασκευή
Ιουλ062007

Κομμένα Πασπαρτού Τώρα!

Θέλετε να διοργανώσετε μια έκθεση φωτογραφίας, έργων τέχνης, ζωγραφικής, παιδικής ζωγραφιάς και χρειάζεστε κομμένα πασπαρτού; Καλέστε μας στο 210 7663066, ενημερώστε μας για τις εξωτερικές διαστάσεις και το παράθυρο και το πρόβλημά σας λύθηκε! Με τη χρήση αυτοματοποιημένου συστήματος κοπής πασπαρτού με τη βοήθεια υπολογιστή αλλά και με την ποικιλία χρωμάτων σε οικονομική ή ποιοτική λύση, όλα είναι εφικτά: μαζική παραγωγή στα γρήγορα με εξαιρετική ακρίβεια, πολλαπλά παράθυρα σε χαρτόνια πασπαρτού με πάρα πολλά χρώματα, με φυσική ή λευκή ψίξα ή, αντιόξινα μουσειακά χαρτόνια για πασπαρτού διαστάσεων 81x122 εκατοστά, 101x152 εκατοστά (jumbo) με πάχος 1,4 χιλιοστά ή 2 χιλιοστά (MSK Natur)!

Παρασκευή
Μαρ232007

Ενημερωθείτε για το γυαλί με προστασία UV

antiUV.jpgΑριστη λύση για την προστασία πολύτιμων έργων αποδεικνύεται η επιλογή του Clear Colour Plus UV, ένα μοναδικό τζάμι με προστασία από την επικίνδυνη υπεριώδη ακτινοβολία, που δεν αντανακλά το φως, χωρίς να το εμποδίζει να φωτίσει επαρκώς το χρώμα και να αναδείξει τη ζωντάνια των χρωμάτων του. Οι πελάτες εμφανίζονται απόλυτα ευχαριστημένοι από την αόρατη προστασία του!

Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο για το γυαλί με προστασία UV! (μικρό αρχείο PDF).

 

Παρασκευή
Μαρ232007

Ψάξτε για θέματα στο Art.com από το xartoni.gr!

To Art.com είναι ένας από τους δημοφιλέστερους δικτυακούς τόπους με έργα παγκοσμίως. Έχει χτίσει την καλή του φήμη σταδιακά από το 1995 και λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία επί 12 συναπτά έτη. Προκειμένου να καλύψουμε την ανάγκη πολλών επισκεπτών μας που δυσκολεύονται να βρουν έργα για να διακοσμήσουν τους τοίχους του σπιτιού ή του γραφείου τους, δημιουργήσαμε μια σελίδα αφιερωμένη στο Art.com. Τη σελίδα αυτή την ονομάσαμε Ψάξτε για Έργα.

Από εκεί, μπορείτε να ψάξετε με λέξεις-κλειδιά στους τίτλους των έργων που διαθέτει, σε διάφορες διαστάσεις και ποιότητα αναπαραγωγής, το Art.com ή με το όνομα του καλλιτέχνη ή τέλος, ανά κατηγορία θεμάτων. Στη σελίδα Ψάξτε για Έργα αναλύουμε τον τρόπο που μπορείτε να αξιοποιήσετε το Art.com και τελικά, αν δεν βρίσκετε το θέμα στην ελληνική αγορά, σας προτείνουμε να το αγοράσετε από εκεί με πιστωτική κάρτα (το ευρωπαϊκό Art.com χρησιμοποιεί ισχυρή κρυπτογράφηση, όπως οι τράπεζες) ή, εάν έχετε λογαριασμό, με PayPal.

Ανεξάρτητα όμως από το αν τελικά θα το αγοράσετε από το Art.com ή όχι, σας προτείνουμε να βρείτε στο Αrt.com το θέμα που θέλετε να κρεμάσετε στον τοίχο και να εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα που σας δίνει να το δείτε κορνιζαρισμένο (επιλέγοντας See It Framed).


Παρασκευή
Μαρ232007

Πλαστικοποιημένο σύρμα Zerlon

Zerlon.jpgΕκτός από τα απλά γαλβανιζέ σύρματα, τα συρμάτινα κορδόνια και τα πλαστικοποιημένα στριφτά σύρματα SuperSoftstrand, προσθέσαμε στα διαθέσιμα σύρματα και τα γνωστά πλαστικοποιημένα σύρματα Zerlon στο χρώμα του χαλκού. Τα Zerlon έχουν τέσσερα ή επτά συνεστραμμένα σύρματα και, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, διακρίνονται σε τέσσερα νούμερα ανάλογα με την αντοχή τους. Το σύρμα Zerlon No2 είναι κατάλληλο για κορνίζες με βάρος έως 8 κιλά, το Νο3 για κορνίζες με βάρος έως 9 κιλά, το Νο4 έως 11,3 κιλά και το Νο7 (με επτά συνεστραμμένα σύρματα) έως 19 κιλά.

Παρασκευή
Μαρ232007

Όφσετ για καμβά - Πώς κορνιζάρετε τελαρωμένο καμβά;

canvasOffsetLarge.JPG Συχνά συμβαίνει όταν στοιβάζουμε το γυαλί, το πασπαρτού, το έργο και την πλάτη, το ύψος τους να ξεπερνά ή να υπολείπεται του ύψους από την πατούρα της κορνίζας (δηλαδή, η κορνίζα είναι σχετικά αβαθής-ρηχή ή σχετικά βαθύτερη από τη στοίβα που σχηματίζεται από τα υλικά). Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζεται όταν τοποθετούμε κορνίζα σε τελαρωμένο καμβά. Πώς λοιπόν μπορούμε να κλείσουμε το θέμα με ασφάλεια;

Η λύση είναι τα λεγόμενα canvas offset (όφσετ για καμβά). Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, έχουν σχήμα Z και βιδώνονται μόνο από τη μια πλευρά στην κορνίζα με μία βίδα, ενώ από την άλλη πλευρά ακουμπάνε στην πλάτη ή στο τελάρο του καμβά. Όταν είναι πιο χαμηλά η κορνίζα τοποθετείτε το κλιπ όπως είναι στην φωτογραφία, όταν είναι πιο ψηλά, το γυρίζετε ανάποδα.

 

Τα όφσετ για καμβά διατίθενται σε διαφορετικά ύψη, ανάλογα με την απόσταση που θέλετε να καλύψετε. Έτσι, στην αποθήκη μας θα βρείτε όφσετ για καμβά με ύψος 3 χιλιοστά, 6 χιλιοστά, 9,6 χιλιοστά, 1,2 εκατοστά, 2,5 εκατοστά και 3,2 εκατοστά σε συσκευασία 100 ή 1.000 τεμαχίων. Για κάθε κορνίζα απαιτούνται τουλάχιστον τέσσερα κλιπ.

examplecanvasoffset.jpg

Πέμπτη
Νοε022006

Καρφωτικό Πιστόλι και Εύκαμπτα Καρφιά Fletcher

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες σας, φέρνουμε τα εξαιρετικά δημοφιλή μαύρα καρφωτικά πιστόλια της Fletcher Terry και εμπλουτίσαμε τη γκάμα μας με τα εύκαμπτα καρφιά της Fletcher. Έτσι, σήμερα θα βρείτε στην αποθήκη μας:

 

Καρφωτικό Πιστόλι Fletcher

Εύκαμπτα καρφιά για καρφωτικά Fletcher (Κωδικός 08-955)

Σκληρά καρφιά για καρφωτικά Fletcher (Κωδικός 08-950)

Εργαλείο για την αφαίρεση των καρφιών Fletcher (PullMate, Κωδικός 09-517)

Κοπίδια για μηχανήματα κοπής πασπαρτού της Fletcher Terry

Καρφωτικό Πιστόλι Fletcher
 Εύκαμπτα καρφιά Fletcher