Κατεβάστε τους δύο καταλόγους των προϊόντων που διαθέτουμε και ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα που δεν έχουν ενδεχομένως ακόμα προστεθεί σε αυτούς. Τηλεφωνήστε μας στο 210 766 3 066, στείλτε μας φαξ στο 210 766 3 176 ή e-mail στο john.aronis@gmail.com για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Δευτέρα
Ιουλ032006

Due Leoni: Τα καταλληλότερα καρφιά για κορνίζες

semenza.jpgΌντας πεπλατυσμένα, τα καρφιά Due Leoni ανήκουν στην κατηγορία Semenza και θεωρούνται τα πλέον κατάλληλα για τις κορνίζες. Διατίθενται σε τρία μεγέθη -7, 10 και 12.

Πέμπτη
Ιουν152006

V nail από την Cassese και την Pilm: Καρφιά σχήματος V για την ένωση κορνιζών

cassesemasters.jpgΣτο κατάστημά μας θα βρείτε τα επονομαζόμενα καρφιά V για την ένωση κορνιζών από την Cassese. Επιλέξαμε V nail τύπου Uni (-versal), τα οποία είναι κατάλληλα για όλα τα καρφωτικά κορνιζών.

Διατίθενται σε μεγέθη 7mm, 10mm, 12mm και 15mm.

Επίσης φέραμε τα αυθεντικά V-nail για καρφωτικά της Pilm. Κυκλοφορούν σε μεγέθη 4mm, 7mm, 10mm, 12mm και 15mm.

Ζητήστε τα -τα διαθέτουμε στις καλύτερες τιμές!!

 

Τρίτη
Μαϊ162006

Καρφιά για Fletcher

Πρόσφατα, προστέθηκαν στη γκάμα μας καρφιά σκληρά για τα εξαιρετικά δημοφιλή μαύρα πιστόλια χειρός Fletcher, FrameMaster, μήκους 16 χιλιοστών. Κάθε κουτί περιέχει 3.000 καρφιά. Επίσης, φέραμε διάφορα άλλα αναλώσιμα ποιοτικής κατασκευής Fletcher-Terry. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και για να ενημερωθείτε για τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

67929-381825-thumbnail.jpg
Καρφιά Fletcher 08-950
 

Παρασκευή
Μαρ242006

ΛΑΜΕΣ ΚΟΠΗΣ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ

  • Τραπεζοειδής λεπίδα πάχους 0,45 χιλιοστών για Keencut Laser, Ultimat, Artist, Artist Plus, System 4000 και Excalibur (κάθετη κοπή 90 μοιρών)
  • Παραλληλόγραμμη Λεπίδα βαριάς χρήσης πάχους 0,4 χιλιοστών για Keencut Ultimat
  • logan1.gifΠαραλληλόγραμμη Λεπίδα, πάχους 0,4 χιλιοστών για όλα τα κοπτικά της Logan και κοπή 45 μοιρών.

  • logan2.gif
    Λεπίδα για το οβάλ κοπτικό Logan 201 και 1100, πάχους 0,4 χιλιοστών, για κοπή 45 μοιρών

 

Παρασκευή
Μαρ242006

ΑΝΤΙΟΞΙΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ FILMOPLAST

67929-340056-thumbnail.jpg Οι αυτοκόλλητες ταινίες για συντήρηση έργων τέχνης της Neschen κατασκευάζονται από χαρτί και κόλλα με ουδέτερο pH, που αμφότερα έχουν υποστεί διεργασία με ανθρακικό ασβέστιο. To χαρτί αυτό είναι ελεύθερο λιγνίνης ( wood-free) γεγονός που εξασφαλίζει ότι οι ταινίες δεν θα κιτρινίσουν με το χρόνο. Η κόλλα τους δεν ξεραίνεται και δεν διαχέεται. Εάν κριθεί απαραίτητο, η ταινία αυτή μπορεί να αφαιρεθεί από στερεά επιφάνεια με νερό.

H αντιόξινη ταινία Filmoplast P είναι διαφανής με κοντές ίνες και έχει βάρος 20 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο. Θεωρείται ιδανική για επιδιόρθωση, προστασία και ενσωμάτωση σύγχρονων χαρτιών καθώς και για την αόρατη επιδιόρθωση σκισμένων έργων. Έχει πλάτος 2 εκατοστά και κάθε ρολό έχει μήκος 50 μέτρα.

Η αντιόξινη ταινία Filmoplast P 90 είναι λευκή με μακριές ίνες και έχει βάρος 40 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο. Θεωρείται επίσης ιδανική για την επιδιόρθωση έργων που έχουν σκιστεί ή φθαρεί στις άκρες. Χρησιμοποιείται ακόμα για να ενισχύσει την εσωτερική άρθρωση χαρτόδετων βιβλίων. Έχει πλάτος 2 εκατοστά και κάθε ρολό έχει μήκος 50 μέτρα.

Δευτέρα
Ιαν232006

Απλά Foamboard και Αυτοκόλλητα Mountboard

Στη λίστα των προϊόντων μας προστέθηκαν λευκές πλάτες foam σε διαστάσεις 101x152cm σε δύο πάχη: 3 και 5 χιλιοστά.Επίσης, μπορείτε να προμηθευτείτε αυτοκόλλητα mountboard για την επικόλληση των θεμάτων. Το λεπτό (1,5 χιλιοστά) αυτό αυτοκόλλητο χαρτόνι είναι λευκό και έχει διαστάσεις 81x121 εκατοστά. Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες λεπτομέρειες (τηλ. 210 7663066).
Πέμπτη
Οκτ202005

Artcare Archival Foamboard

Η εταιρεία μας διαθέτει αντιόξινες πλάτες foam κατάλληλες για τη συντήρηση έργων τέχνης και συγκεκριμένα τα Artcare Archival Foamboard της Nielsen Bainbridge σε διαστάσεις 101x152cm/5mm.

Πέμπτη
Σεπ152005

Βαρελάκια σύνδεσης, υλικά ρετούς, μαρκαδόροι

Στην αποθήκη μας θα βρείτε βαρελάκια συνδέσεως για το σύρμα Surflon (νίκελ) με διάμετρο 2,5 και 3,5 χιλιοστά και την ειδική πένσα για αυτά. Επίσης, ανταποκριθήκαμε στο αίτημά σας για τη διάθεση κεριών σε διάφορα χρώματα για να επιδιορθώνετε τις γωνίες στις κορνίζες και ειδικών μαρκαδόρων. Ζητήστε τα!

Παρασκευή
Αυγ262005

Κορνιζάρετε το δικό σας έργο

Επισκεφτείτε το δικτυακό τόπο της NielsenBainbridge στην Ευρώπη στη διεύθυνση http://www.nielsen-design.de/eng/wohnen/  , επιλέξτε πασπαρτού και κορνίζα και δημοσιεύστε έτοιμο το έργο σας στην γκαλερί με το μήνυμά σας!

Επιλέγετε Picture-custom στο μενού επιλογών αριστερά.
Δίνετε τον τίτλο της εικόνας που θα "ανεβάσετε" στο site (Picture title:).
Κάνετε κλικ στο Browse... για να εντοπίσετε την ψηφιακή φωτογραφία και
Κάνετε κλικ στο Save picture file
Περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία, επιλέγετε κορνίζα και πασπαρτού, γράφετε το μήνυμά σας και σύντομα θα δείτε το έργο να αναρτάται στην γκαλερί της μεγαλύτερης εταιρείας πασπαρτού στον κόσμο!

Καλή επιτυχία!

Τετάρτη
Απρ202005

Υλικά Ανάρτησης Κορνιζών

Κατεβάστε τον ανανεωμένο κατάλογο των προϊόντων που διαθέτουμε. Στο Catalogue2005.xls (αρχείο του Excel) θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες  για τα νέα είδη, όπως τα υλικά για την ανάρτηση κορνιζών. Διαθέτουμε τριγωνοθηλιές, «καρχαρίες», καρφιά τύπου Semenza, «ωμέγα», λαμάκια για σύρμα, γωνίες, αναρτήρες 6 και 8 εκατοστών, βιδοθηλιές και πολλά ακόμα συναφή είδη.

Catalogue2005

Δευτέρα
Φεβ282005

H NielsenBainbridge στην Quadrum SACA 2005

NielsenBainbridge.gif
Την αξία που προσδίδουν τα ποιοτικά πασπαρτού της στο τελικό αποτέλεσμα, επέδειξε στην μεγαλύτερη έκθεση κορνίζας η NielsenBainbridge. Η Quadrum SACA 2005 διεξήχθη στην πανέμορφη, και παραδόξως ηλιόλουστη, Μπολώνια της βόρειας Ιταλίας από τις 17 έως τις 20 Φεβρουαρίου.

To περίπτερο της NielsenBainbridge βρισκόταν στο μεγαλύτερο ενιαίο χώρο της έκθεσης. Διακοσμημένο με μοναδικά χαρτόνια για πασπαρτού και έτοιμα θέματα, το περίπτερο Α52 κέρδισε τα βλέμματα των επισκεπτών. Η NielsenBainbridge επέδειξε χαρτόνια με ιδιαίτερες επιφάνειες που όμοιά τους δεν υπάρχουν στην αγορά.

Display Nielsen
Display Nielsen


Επιπλέον, ξεχώρισε ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκαν τα έτοιμα θέματα, τοποθετημένα σε ένα νέο προϊόν της εταιρίας. Τα προφίλ αλουμινίου για την τοποθέτηση των έργων θα κυκλοφορήσουν σε διάφορες διαστάσεις και αποτελούν ιδανική λύση όχι μόνο για γκαλερί και εκθεσιακούς χώρους αλλά και για το σπίτι.
Παρασκευή
Ιαν212005

Αυτοκόλλητα Διακοσμητικά για Πασπαρτού

Πρόσφατα προσθέσαμε στη γκάμα των προϊόντων αυτοκόλλητα σε διάφορα σχέδια και χρώματα που χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση πασπαρτού. Είναι μια δημοφιλής τεχνική διεθνώς που προσθέτει κάτι ιδιαίτερο στα έργα σας. Μπορείτε μάλιστα να δημιουργήσετε έτσι την προσωπική σας καλλιτεχνική σφραγίδα σε κάθε έργο που κορνιζάρετε. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στη σελίδα με τα προϊόντα!

Δευτέρα
Ιαν032005

Φωτογραφοπλάτες

Η εταιρεία μας διαθέτει πλάτες για φωτογραφοθήκες. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις διαστάσεις και το κόστος τους.

Παρασκευή
Δεκ032004

ΣΥΡΜΑΤΑ


SuperSoftStrand.jpg
Με τη χρήση ειδικών συρμάτων το επάνω μέρος της κορνίζας δεν ακουμπάει στον τοίχο. Ενίοτε, χρησιμοποιείται σύρμα επίτηδες για να δώσει μια ελαφρά κλίση στο θέμα.

Τα σύρματα που θα διαθέτουμε στο εξής έχουν στριφτό ανοξείδωτο σύρμα από χάλυβα σε προστατευτικό κάλυμμα από πλαστικό. Είναι πολύ εύκολο να το στρίψετε χωρίς να τραυματίζετε τα χέρια σας. Επίσης, δεν σκουριάζει.

Τα σύρματα θα είναι διαθέσιμα σε διαφορετικές μπομπίνες, ανάλογα με το βάρος της κορνίζας που πρόκειται να κρεμαστεί:


- 457 μέτρων, μέγιιστο βάρος 7 κιλά
- 343 μέτρων, μέγιστο βάρος: 9 κιλά
- 259 μέτρων, μέγιστο βάρος: 11 κιλά
- 152 μέτρων, μέγιστο βάρος: 20 κιλά
- 84 μέτρων, μέγιστο βάρος 27 κιλά

Προτεινόμενες οδηγίες όταν χρησιμοποιείται αυτό το σύρμα:
1.jpg3.jpg4.jpg2.jpg
 (1) Τοποθετήστε το κρεμαστράκι τουλάχιστον 1/3 κάτω από την επάνω ακμή της κορνίζας
(2) Περάστε το σύρμα στο κρεμαστράκι και κάντε ένα γερό κόμπο
(3) Τυλίξτε το σύρμα τουλάχιστον έξι στροφές. Έτσι, δεν θα ξετυλιχτεί.
(4) Αφήστε τόσο σύρμα ώστε τελικά η κορνίζα να αποκτά μια κλήση τουλάχιστον 30 μοιρών για την καλύτερηκατανομή του βάρους. Μην χρησιμοποιείτε σύρμα όταν δεν μπορεί να κρεμαστεί η κορνίζα σε γωνία τριάντα μοιρών και άνω.
Page 1 2 3