Εξοπλισμός Κορνιζοποιίας

Full Product List 2014

Μπορούμε να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον εξοπλισμό του εργαστηρίου σας, ό,τι κι αν αναζητάτε -επαγγελματικές ή οικονομικές λύσεις: καρμανιόλες για την κοπή βέργας κορνίζας, καρφωτικά, πιστόλια αέρος ή χειρός, αναλώσιμα.

Εάν κάνετε τώρα τα πρώτα σας βήματα στην κορνιζοποιία ή η τέχνη αυτή αποτελεί συμπληρωματική για εσάς υπηρεσία, τότε σας προτείνουμε την παρακάτω οικονομική λύση σε μηχανήματα κορνιζοποιίας. 

Καρμανιόλα: (κοπή βέργας)
Ένα οικονομικό, εύχρηστο μηχάνημα τόσο μικρό -με διαστάσεις 115x110x39 εκατοστά- που τοποθετείται επάνω σε πάγκο εργασίας, κατάλληλο για να κόψετε στις 45 μοίρες βέργες κορνίζας και λωρίδες ξύλου ή πλαστικού, εξοπλισμένο με στοπ για ακριβή κοπή. Το μέγιστο ύψος της βέργας προς κοπή είναι 20x10 χιλιοστά.

Δείτε επίσης το πριόνι της Logan F100-2 κάνοντας κλικ εδώ 

 
Καρφωτικό: (ένωση πλαισίου)
Κατασκευασμένο από την καταξιωμένη εταιρεία Logan (Studio Joiner). Οικονομικό και εύχρηστο, το μηχάνημα αυτό επιτυγχάνει την επιθυμητή ακριβή ένωση, αφού διαθέτει σύστημα που κρατά τις βέργες της κορνίζας στη θέση τους (πάνω και κάτω) και δεν αφήνει επάνω τους σημάδια (περιλαμβάνεται ειδικό spacer για κορνίζες με ιδιαίτερο προφίλ). Εισάγει ένα-ένα τα καρφιά σχήματος V (περιλαμβάνονται στην γκάμα μας) σε σκληρό και μαλακό ξύλο κορνίζας. Μέγιστο πλάτος βέργας κορνίζας: 6 εκατοστά.
Δείτε ένα βίντεο για τη χρήση του


 
Κοπτικό πασπαρτού:  (κοπή χαρτονιού για πλάτη και περιθώριο)
Οικονομικό, εύχρηστο και φορητό (με μήκος 81 εκατοστά και βάρος 3,61 κιλά) κοπτικό μηχάνημα για επαγγελματικό αποτέλεσμα. Ο χάρακάς του επιτρέπει την λοξή κοπή σε πασπαρτού οποιονδήποτε διαστάσεων. Η μέγιστη επιφάνεια κοπής φτάνει τα 74,93 εκατοστά -το περιθώριο μπορεί να οριστεί από 1,9 εκατοστά έως και 10,8 εκατοστά. Συνοδεύεται από εγχειρίδιο χρήσης στην αγγλική γλώσσα. Φέρει και τις δύο απαιτούμενες κεφαλές: μια για την κάθετη κοπή στις 90 μοίρες και μια για το φάλτσο, την λοξή κοπή στις 45 μοίρες που προσθέτει προοπτικό/βάθος κατά την έκθεση του έργου. Το Logan 301 συνοδεύεται από πέντε παραλληλόγραμμα κοπίδια (με κωδικό L270, τα οποία επίσης διαθέτουμε).
Δείτε ένα βίντεο για τη χρήση του

Δείτε επίσης το μηχάνημα κοπής πασπαρτού σε σχήμα οβάλ και κύκλου από τη Logan

 

2200.jpgΕάν αναζητάτε ένα επαγγελματικό εργαλείο για την κοπή πασπαρτού τότε σας προτείνουμε το Fletcher 2200

Επαγγελματικό κοπτικό πασπαρτού ευθείας κοπής, λοξής κοπής και σχήματος V .

Αυξημένο μέγιστο πλάτος περιθωρίου στα 203 χιλιοστά για ταχύτερες επαναλαμβανόμενες κοπές και μέγιστο βάθος κοπής έως και 13 χιλιοστά. Περιλαμβάνεται βίντεο οδηγιών.

 

Χειροκίνητο πιστόλι Fletcher FrameMaster: (κλείσιμο κορνίζας)
Χρησιμοποιείται για το κλείσιμο της κορνίζας με τα αντίστοιχα καρφιά (περιλαμβάνονται στην γκάμα μας).


Επίσης, διαθέτουμε το πιστόλι FlexiMaster για τα εύκαμπτα καρφιά, που σας επιτρέπουν να αφαιρέσετε και να κλείσετε και πάλι το θέμα. 

Ακόμα εάν αναζητάτε ένα οικονομικό μηχάνημα χειρός για το τελάρωμα καμβά, σας προτείνουμε το καρφωτικό χειρός για συνδετήρες.