Καλώς ήλθατε στο χARTόνι.gr!

matboards.gifH επιχείρησή μας διαθέτει σε κορνιζοποιούς, φωτογράφους, μουσεία και γκαλερί σε εργαστήρια γραφικών τεχνών, χαρτιού και άλλων συναφών επαγγελμάτων υλικά απαραίτητα για την τέχνη τους. Επίσης, διακοσμητές και αρχιτέκτονες επιλέγουν τις λύσεις που προσφέρουμε για την ανάρτηση έργων στο σπίτι, το γραφείο ή εκθεσιακούς χώρους.

Βασισμένοι στην πολυετή γνωριμία με τον ιδρυτή της, Γιάννη Αρώνη , την αμοιβαία εκτίμηση, τις εξαιρετικά προσιτές τιμές των προϊόντων και την ποιοτική, άμεση εξυπηρέτηση από την ομάδα μας, εκατοντάδες δημιουργοί στην Αττική και στη υπόλοιπη Ελλάδα συνεχίζουν να μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

 

Full Product List 2014

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΟΡΝΙΖΩΝ

NEA

Δείτε τα νέα προϊόντα που φέραμε!

Σε αυτή την σελίδα θα βρείτε τα προϊόντα που προστέθηκαν στην γκάμα μας κατόπιν αιτήματος των πελατών μας, πριν ακόμα συμπεριληφθούν στους έντυπους τιμοκαταλόγους μας.

Γραφτείτε συνδρομητές στο RSS feed μας για να ενημερώνεστε άμεσα! 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΓΥΑΛΙ ΚΟΡΝΙΖΟΠΟΙΙΑΣ 

FORUM

ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Προσθέστε το xartoni.gr στη λίστα των αγαπημένων σας προορισμών στο Διαδίκτυο και γράψτε μας τις εντυπώσεις σας στο βιβλίο επισκεπτών. Επισκεφτείτε το φόρουμ συζητήσεων και παίξτε το παιχνίδι με τα χρώματα. Δημοσιεύστε χρήσιμες ιδέες και αναδείξτε την τέχνη της κορνίζας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εάν βρίσκεστε στο χώρο της τέχνης, προστεθείτε στην οικογένεια των συνεργατών μας. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 766 3 066 ή μέσω e-mail στο john.aronis@gmail.com ή επισκεφτείτε μας στο Βύρωνα Αττικής (δείτε που βρισκόμαστε, κάνοντας κλικ στον χάρτη).